Vyöhykkeen todentaminen - Palvelinmääritykset

Todennusprosessin voi suorittaa mikä tahansa tietokone tai palvelin, joka on yhteydessä todennettavaan verkkoon. ESET-todennuspalvelinsovelluksen on oltava asennettuna tietokoneeseen tai palvelimeen, joka on aina käytettävissä todennukseen, kun asiakas yrittää muodostaa yhteyden verkkoon. ESET-todennuspalvelinsovelluksen asennustiedosto on ladattavissa ESETin sivustosta.

Kun olet asentanut ESET-todennuspalvelinsovelluksen, näyttöön tulee valintaikkuna (voit käyttää sovellusta milloin tahansa valitsemalla Käynnistä > Ohjelmat > ESET > ESET-todennuspalvelin).

Määritä todennuspalvelin antamalla todennusalueen nimi, palvelimen kuunteluportti (oletusportti on 80) sekä julkisen ja yksityisen avaimen tallennushakemisto. Tee seuraavaksi julkinen ja yksityinen avain, jota käytetään todennusprosessissa. Yksityinen avain jää palvelimelle, ja julkinen avain täytyy tuoda Verkon todennus -kohdan asiakaspuolelle määritettäessä verkon asetuksia palomuurin asetuksissa.