ERMM-komentorivi

Etävalvonnan hallinta suoritetaan komentoriviliittymän avulla. Tuotteen ESET Endpoint Security oletusasennukseen sisältyy tiedosto ermm.exe, joka sijaitsee seuraavassa päätelaitesovelluksen hakemistossa: c:\Program Files\ESET\ESET Security.

Suorita komentokehote (cmd.exe) järjestelmänvalvojana ja siirry mainittuun polkuun (avaa komentokehote painamalla näppäimistön Windows-painiketta + R, kirjoita cmd Suorita-ikkunaan ja paina Enter).

Komennon syntaksi on: ermm context command [options]

Kirjainkoolla on merkitystä lokin parametreissa.

ermm

ermm.exe toimii kolmessa tilassa: Get, Start ja Set. Alla olevasta taulukosta on esimerkkejä komennoista. Napsauta Komento-sarakkeen linkkiä, niin näet lisäasetukset, parametrit ja käyttöesimerkit. Kun komento on suoritettu, näytössä näkyy sen tuloste. Jos haluat nähdä syöteosan, lisää komentoon parametri --debug.

Konteksti

Komento

Kuvaus

get

Hanki tietoa tuotteista

application-info

Hanki tietoa tuotteesta

license-info

Hanki tietoa käyttöoikeudesta

protection-status

Nouda suojauksen tila

logs

Nouda lokit

scan-info

Hanki tietoja tarkistuksen suorittamisesta

configuration

Hanki tuotemääritykset

update-status

Hanki tietoa päivityksestä

activation-status

Hanki tietoa viimeisimmästä aktivoinnista

start

Aloita tehtävä

scan

Aloita tarvepohjainen tarkistus

activation

Aloita tuotteen aktivointi

deactivation

Aloita tuotteen aktivoinnin poistaminen

update

Aloita tuotteen päivitys

set

Määritä tuotteen asetukset

configuration

Määritä kokoonpano tuotteeksi

Jokaisen komennon tulosteessa ensimmäinen näytettävä tieto on tulostunnus. Jos haluat parempaa tietoa tulostiedoista, tarkista alla oleva tunnusten taulukko.

Virheen tunnus

Virhe

Kuvaus

0

Success

1

Command node not present

”Komento”-solmu ei ole json-syötteessä

2

Command not supported

Käsky ei ole tuettu

3

General error executing the command

Virhe komennon suorittamisen aikana

4

Task already running

Pyydetty tehtävä on jo käynnissä, eikä sitä ole käynnistetty

5

Invalid parameter for command

Virheellinen käyttäjän syöte

6

Command not executed because it's disabled

RMM ei ole käytössä lisäasetuksissa tai sitä ei ole käynnistetty järjestelmänvalvojana