Uudempaan versioon päivittäminen

Uusia ESET Endpoint Security ‑versioita julkaistaan parannusten tekemiseksi ja ongelmien korjaamiseksi, jos niitä ei voida korjata ohjelmamoduulien automaattisen päivityksen avulla.

Ohjelman voi päivittää uudempaan versioon monella tapaa:

1. ESET PROTECT, Tai ESET PROTECT Cloud voi tehdä päivityksen automaattisesti.
  2. Automaattisesti käyttämällä GPO- tai SCCM-käyttöönottoa.
  3. Automaattisesti ohjelman päivityksen avulla.
    Koska ohjelmapäivitykset toimitetaan kaikille käyttäjille, ja ne voivat vaikuttaa tiettyihin järjestelmämäärityksiin, ne julkaistaan pitkällisen testausjakson jälkeen, jotta päivitys toimii kaikissa mahdollisissa järjestelmäkokoonpanoissa. Jos haluat päivittää uuteen versioon heti, kun se on julkaistu, käytä jotakin alla olevista menetelmistä.
    Varmista, että Päivitystila on otettu käyttöön kohdassa Lisäasetukset (F5) > Päivitys > Profiilit > Tuotepäivitykset.
  4. Voit manuaalisesti ladata ja asentaa uudemman version aiemman päälle.

Suositeltuja päivitystapoja

ESET-tuotteiden etähallinta

Jos hallinnoit yli 10 ESET Endpoint -tuotetta, harkitse ESET PROTECT- tai ESET PROTECT Cloud -tuotteen käyttämistä päivityksiin. Katso seuraavat ohjeet:

Manuaalinen päivittäminen asiakastyöasemassa

Päivitä ESET Endpoint Security yksittäisissä asiakastyöasemissa manuaalisesti seuraavasti:

1. Varmista, että asennettua versiota tuetaan.
  2. Tarkista, että käyttöjärjestelmäsi on tuettu.
  1. Lataa ja asenna uusin versio edellisen version päälle.

important

Viimeisimmän version onnistunutta asentamista edelliseen versioon ei taata versioille, joiden tukitaso on ”tuki päättynyt”. Katso Tuen pääättymisen käytännöstä lisätietoja ESET Endpoint Security -tukitasostasi.

Jos haluat päivittää ei-tuetuista versioista, poista ESET Endpoint Security ensin. Lue seuraava ESET-tietopankin artikkeli, jos haluat lisätietoja ESET Endpoint Security -ohjelman päivittämisestä työasemassa.