Verkon suojauksen vianmääritys

Ohjattu ongelmanratkaisu auttaa sinua ratkaisemaan ESETin palomuurin yhteysongelmia. Valitse avattavasta valikosta ajanjakso, jolla tietoliikenne on ollut estettynä. Luettelo äskettäin estetystä tietoliikenteestä sisältää yleiskuvauksen sovellus- tai laitetyypistä, maineesta ja ajanjaksolla estettyjen sovellusten ja laitteiden kokonaismäärästä. Saat lisätietoja estetystä tietoliikenteestä valitsemalla Tiedot. Seuraavaksi voit peruuttaa sen sovelluksen tai laitteen eston, jolla yhteysongelmia ilmenee.

Kun valitset vaihtoehdon Poista esto, aiemmin estetty tietoliikenne sallitaan. Jos sovelluksessa ilmenee edelleen ongelmia tai laite ei toimi odotetulla tavalla, valitse Sovellus ei toimi vieläkään. Kaikki kyseisessä laitteessa aiemmin estetty tietoliikenne sallitaan nyt. Jos ongelma ei häviä, käynnistä tietokone uudelleen.

Valitse Näytä muutokset, niin näet ohjatun toiminnon luomat säännöt. Ohjatun toiminnon luomia sääntöjä voi tarkastella myös valitsemalla Lisäasetukset > Verkon suojaus > Palomuuri > Lisäasetukset > Säännöt.

Valitse Poista toisen esto, jos haluat tehdä vianmäärityksen jossakin toisessa laitteessa tai sovelluksessa ilmeneville tietoliikenneongelmille.