Osoiteluettelot

Jotta voit suojautua ei-toivotuilta sähköposteilta, ESET Endpoint Security tukee sähköpostiosoitteiden luokittelemista osoiteluetteloissa.

Jos haluat muokata osoiteluetteloita, avaa Lisäasetukset (F5) > Internet- ja sähköpostiasetukset > Sähköpostisovelluksen suojaus > Roskapostisuojauksen osoiteluettelot ja valitse Muokkaa Käyttäjään osoiteluettelon tai Yleisen osoiteluettelon vierestä.

PANEL_SMON_EDIT_WLBL

Sarakkeet

Sähköpostiosoite – Osoite, johon sääntöä sovelletaan.

Nimi – Mukautetun säännön nimi.

Salli/Estä/Poikkeus – Valintapainikkeet, joiden avulla voit määrittää, mitä toimintoja voit käyttää sähköpostiosoitteelle (valitse valintapainike sarakkeeesta, jos haluat nopeasti vaihtaa toimintoa):

• Salli – Osoitteet, joita pidetään turvallisina ja joista haluat vastaanottaa viestejä.
  • Estä – Osoitteet, joita pidetään vaarattomina/roskapostina ja joilta et halua vastaanottaa viestejä.
  • Poikkeus – Osoitteet, jotka tarkistetaan aina roskapostin varalta ja joita voidaan huijata ja käyttää roskapostin lähettämiseen.

Huomautus – Tiedot siitä, miten sääntö luotiin ja sovelletaanko sitä koko verkkotunnukseen/alemman tason verkkotunnuksiin.

Osoitteiden hallinta

• Lisää – Napsauta lisätäksesi säännön uudelle osoitteelle.
  • Muokkaa – Valitse ja napsauta sitten aiemmin luotua sääntöä, niin voit muokata sitä.
  • Posita – Valitse ja napauta sitten sääntöä, jonka haluat poistaa osoiteluettelosta.