Lähtevä luotettava tietoliikenne

Esimerkki luotetun vyöhykkeen lähtevästä yhteydestä:
Paikallinen sovellus yrittää muodostaa yhteyden toiseen paikallisessa tai luotettavan vyöhykkeen verkossa olevaan tietokoneeseen.

Sovellus – Yhteyden muodostava sovellus.

Yritys – Sovelluksen julkaisija.

Maine – Sovelluksen maine ESET LiveGrid® -teknologian mukaan.

Etätietokone – Tietokone, jonka kanssa sovellus yrittää olla yhteydessä.

Etäportti – Tietoliikenteeseen käytetty portti.

Muista toimenpide (luo sääntö) – Jos valitset tämän asetuksen ennen tietoliikenteen hyväksymistä tai torjumista, ESET Endpoint Security muistaa toimenpiteen ja käyttää sitä tilanteessa, jossa etätietokone ottaa uudelleen yhteyden sovellukseen.

Muista prosessin toimenpide väliaikaisesti – ESET Endpoint Security muistaa valitun toimenpiteen siihen saakka, että prosessi päättyy.

Salli – Sallii lähtevän tietoliikenteen.

Estä – Estää lähtevän tietoliikenteen.

Lisätietoja – Mukauta säännön ominaisuuksia. Valitse Mukautettu sääntö, jos haluat tuoda Muokkaa sääntöä -ikkunan näkyviin ja luoda säännön, jossa on lähtevää tietoliikennettä koskevia esimääritettyjä parametreja.