Internet-käytön suojaus

Internet-yhteyksien muodostaminen kuuluu henkilökohtaisen tietokoneen vakio-ominaisuuksiin. Valitettavasti Internet-yhteydestä on tullut merkittävin haitallisen koodin levittämismenetelmä. Internetin käytön suojaus toimii siten, että Internet-selainten ja etäpalvelinten tietoliikennettä tarkkaillaan. Suojaus noudattaa HTTP-protokollan ja salatun HTTPS-tietoliikenteen sääntöjä.

Pääsy Web-sivuille, joiden tiedetään sisältävän haitallista sisältöä estetään ennen kuin sisältö ladataan. Kaikki muut Web-sivut tarkistetaan ThreatSense-tarkistuskoneella kun sivut ladataan. Sivu estetään, jos haitallista sisältöä havaitaan. Internetin käytön suojaus tarjoaa kaksi suojaustasoa, estämisen mustan listan perusteella tai sisällön perusteella.

Suosittelemme, että Internetin käytön suojaus otetaan käyttöön. Tämän asetuksen voi määrittää tuotteen ESET Endpoint Security pääikkunassa valitsemalla Asetukset > Internet-suojaus > Internetin käytön suojaus.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Internetin käytön suojaus tuo seuraavan viestin näkyviin selaimeen, kun verkkosivusto on estetty:

WEB_BLOCKED

note

Seuraavat ESET-tietopankin artikkelit saattavat olla käytettävissä vain englanniksi:

Lisäasetukset (F5) > Internet ja sähköposti > Internetin käytön suojaus -kohdassa on seuraavat asetukset:

Perus – Voit ottaa tämän asetuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä lisäasetuksissa.

Web-protokollat – Tämän avulla voit määrittää valvonnan näille useimpien Internet-selainten käyttämille standardiprotokollille.

URL-osoitteiden hallinta – Tämän avulla voit määrittää URL-osoitteet, jotka haluat torjua, sallia tai ohittaa tarkistuksessa.

ThreatSense-parametrit – Kehittyneen virustarkistuksen asetukset: tämän avulla voit määrittää asetuksia, kuten tarkistettavien kohteiden tyypit (sähköpostit, arkistot jne.), Internetin käytön suojauksen havainnointimenetelmät jne.

CONFIG_WEB_ACCESS