Käyttöoikeuden aikavälin tarkistus

Jotta ESET Endpoint Security voi toimia, sen täytyy pystyä muodostamaan automaattisia yhteyksiä ESET-palvelimiin. Voit muuttaa tätä asetusta valitsemalla Lisäasetukset (F5) > Työkalut > Käyttöoikeus. Oletusarvon mukaan Aikavälin tarkistus on Automaattinen ja ESET-käyttöoikeuspalvelin tarkistaa tuotteen pari kertaa tunnissa. Jos verkkoliikenne kasvaa, muuta asetus rajoitetuksi kuormituksen vähentämiseksi. Kun Rajoitettu-asetus on valittu, ESET Endpoint Security tarkistaa käyttöoikeuden vain kerran päivässä tai kun tietokone käynnistetään uudelleen.

important

Jos Aikavälin tarkistus -asetus on Rajoitettu, kaikki käyttöoikeuksiin liittyvät muutokset, joita tehdään ESET Business Account /ESET MSP Administrator -ohjelmien kautta, voivat viedä jopa päivän, ennen kuin ESET Endpoint Security-asetukset tulevat käyttöön.