Tarkistuksessa ohitettavien tiedostotunnisteiden luettelo

Tiedostotunniste on tiedoston nimen osa, joka on erotettu pisteellä. Tiedostotunniste määrittää tiedoston tyypin ja sisällön. Näiden ThreatSense-parametrien asetuksien avulla voidaan määrittää tarkistettavat tiedostotyypit.

note

Tätä ei tule sekoittaa muihin Poikkeustyyppeihin:

Kaikki tiedostot tarkistetaan oletusarvoisesti. Tiedostotunnisteita voidaan lisätä tarkistuksessa ohitettavien tiedostojen luetteloon.

Tiedostojen ohittaminen tarkistuksessa saattaa olla hyödyllistä, jos tiettyjen tiedostotyyppien tarkistaminen estää tiedostotunnisteita käyttävää ohjelmaa toimimasta oikein. Esimerkiksi tiedostotunnisteet .edb, .eml ja .tmp kannattaa ehkä ohittaa tarkistuksessa, jos käytössä on Microsoft Exchange -palvelin.

example

Voit lisätä uuden poikkeuksen luetteloon napsauttamalla Lisää. Kirjoita laajennus tyhjään kenttään (esim. tmp) ja valitse OK. Kun valitset vaihtoehdon Anna useita arvoja, voit lisätä useita tiedostotarkenteita erottamalla ne toisistaan viivalla, pilkulla tai puolipisteellä (valitse erottimeksi esimerkiksi Puolipiste avattavasta luettelosta ja kirjoita edb;eml;tmp).

Voit käyttää erikoismerkkiä ? (kysymysmerkki). Se voi tarkoittaa mitä tahansa merkkiä (esimerkiksi ?db).

note

Windows-käyttöjärjestelmässä tiedoston (mahdollisen) tarkan tunnisteen näkeminen edellyttää, että asetuksen Piilota tunnettujen tiedostotyyppien tunnisteet valinta on poistettu kohdassa Ohjauspaneeli > Kansion asetukset > Näytä (välilehti) ja että valinnan poisto on otettu käyttöön.