Poikkeukset

Väsytyshyökkäyspoikkeuksia voidaan käyttää väsytyshyökkäysten tunnistamisen estämiseen tietyillä ehdoilla. Nämä poikkeukset luodaan kohteessa ESET PROTECT väsytyshyökkäystunnistuksen perusteella.

Sarakkeet

• Tunnistus – Tunnistuksen tyyppi.
  • Sovellus – Valitse poissuljetun sovelluksen tiedostopolku napsauttamalla ... (esimerkki: C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). ÄLÄ KIRJOITA sovelluksen nimeä.
  • Etä-IP– Luettelo etä-IPv4- tai -IPv6-osoitteista. Useat osoitteet on erotettava pilkuilla toisistaan.

Poikkeusten hallinta

Poikkeukset ovat näkyvissä, jos järjestelmänvalvoja on luonut väsytyshyökkäyspoikkeuksia ESET PROTECT ‑verkkokonsolissa. Poikkeukset voivat sisältää vain sallintasääntöjä ja niitä sovelletaan ennen IDS-sääntöjä.