Välityspalvelimen asetukset

Suurissa lähiverkoissa tietokoneen ja Internetin välinen yhteys saatetaan ohjata välityspalvelimen kautta. Tätä määritystä käytettäessä on määritettävä seuraavat asetukset. Muuten ohjelma ei voi suorittaa automaattisia päivityksiä. Tuotteessa ESET Endpoint Security välityspalvelimen asetuksia voi käyttää kahdessa Lisäasetukset-puun eri osassa.

Välityspalvelimen asetukset voidaan määrittää valitsemalla Välityspalvelin > Työkalut > Lisäasetukset. Välityspalvelimen määrittäminen tällä tasolla määrittää yleiset välityspalvelimen asetukset kaikille tuotteen ESET Endpoint Security toiminnoille. Kaikki Internet-yhteyttä edellyttävät moduulit käyttävät näitä parametreja.

Jos haluat määrittää välityspalvelimen asetukset tälle tasolle, valitse Käytä välityspalvelinta ja anna välityspalvelimen osoite sitten Välityspalvelin-kenttään. Lisää myös välityspalvelimen portin numero.

Jos tietoliikenne välityspalvelimen kanssa edellyttää todennusta, valitse Välityspalvelin vaatii todennusta ja anna kelvolliset tiedot Käyttäjänimi- ja Salasana-kenttiin. Tunnista ja täytä välityspalvelimen asetukset automaattisesti valitsemalla Havaitse välityspalvelin. Käyttöjärjestelmälle määritetyt parametrit kopioidaan. Jos haluat löytää välityspalvelimen asetukset käyttöjärjestelmältäsi, paina Windows + I-pikanäppäimiä ja valitse Verkko ja Internet > Välityspalvelin.

note

Sinun on annettava käyttäjänimesi ja salasanasi manuaalisesti Välityspalvelimenasetuksissa.

Käytä suoraa yhteyttä, jos välityspalvelin ei ole käytettävissä – Jos ESET Endpoint Security on määritetty käyttämään välityspalvelinta, johon ei saada yhteyttä, ESET Endpoint Security ohittaa välityspalvelimen ja on suorassa yhteydessä ESET-palvelimiin.

Välityspalvelinasetukset voidaan määrittää myös Lisäasetuksissa (Lisäasetukset > Päivitys > Profiilit > Päivitykset > Yhteysasetukset ja valitse avattavasta Välityspalvelintila-valikosta Yhteys välityspalvelimen kautta). Asetus koskee tiettyä päivitysprofiilia, ja sitä suositellaan kannettaville tietokoneille, jotka vastaanottavat tunnistusohjelmapäivityksiä usein etäsijainneista. Lisätietoja tästä asetuksesta on kohdassa Päivityksen lisäasetukset.

PROXY_SERVER