Uitsluitingen voor prestaties

In het gedeelte Uitsluitingen voor prestaties kunt u bepaalde bestanden en mappen, toepassingen of IP/IPv6-adressen opgeven die u wilt uitsluiten van het scannen. Door paden (mappen) uit te sluiten van scans is er aanzienlijk minder tijd nodig om het bestandssysteem te scannen op malware.

plus: hiermee wordt een nieuwe uitzondering gemaakt door het pad naar een object in te voeren

minus: hiermee worden geselecteerde vermeldingen verwijderd.

warning

U moet bestanden alleen uitsluiten van scans wanneer u ernstige problemen ondervindt met realtimebeveiliging. Als u bestanden uitsluit van scans, heeft dit een negatieve invloed op de algemene beveiliging.