Proxyserver instellen

Hier kunt u de instellingen voor de proxyserver opgeven. De gedefinieerde parameters worden gebruikt door alle modules waarvoor een internetverbinding is vereist.

Ga als volgt te werk om de proxyserver te configureren:

1.Schakel Gebruik proxyserver in, typ het adres van de proxyserver in het veld Proxyserver en geef het Poortnummer van de proxyserver op.

2.Als de proxy niet beschikbaar is, schakelt u Gebruik directe verbinding in om de proxy over te slaan en rechtstreeks met ESET-servers te communiceren.

3.Als voor de communicatie met de proxyserver verificatie is vereist, schakelt u Proxyserver vereist verificatie in en geeft u een geldige gebruikersnaam en een geldig wachtwoord op in de desbetreffende velden.