Onboarding

Etter installasjonen av ESET Endpoint Antivirus for macOS vises Onboarding-veiviseren – skjermer som veileder deg gjennom anbefalte og obligatoriske trinn for en fullt funksjonell ESET Endpoint Antivirus for macOS.

1.Aktiver Anbefalte beskyttelsesinnstillinger, velg dine foretrukne alternativer og klikk på Fortsett. For mer informasjon om ESET LiveGrid© eller Potensielt uønskede programmer, gå til ordlisten vår.

2.Obligatorisk trinn: Aktiver ESET-systemutvidelser. Følg instruksjonene på skjermen for å fortsette konfigurasjonen.

3.Obligatorisk trinn: Tillat proxykonfigurering. Klikk på Tillat i varselvinduet.

4.Obligatorisk trinn: Gi ESET Endpoint Antivirus for macOS Full disktilgang. Følg instruksjonene på skjermen og tillat full disktilgang.

5.Deretter ber veiviseren deg om å aktivere ESET Endpoint Antivirus for macOS. Du finner flere aktiveringsalternativer i Aktivering-kapitlet.

6.Tillat varslinger. Vi anbefaler at du tillater at varsler holder seg informert om eventuelle oppdagede trusler mot systemet ditt.

important

Hopp over onboarding-veiviseren for ESET Endpoint Antivirus for macOS.

Ved å klikke på Konfigurer senere kan du hoppe over det obligatoriske oppsettet, men vær oppmerksom på at beskyttelsen bare fungerer delvis.

note

Starte onboarding-veiviseren på nytt

Åpne Finder > Programmer > Kontrollklikk (eller høyreklikk) på ESET Endpoint Antivirus for macOS-ikonet > velg Vis pakkeinnhold fra snarveismenyen > åpne Contents > åpne Helpers > Onboarding. Du kan også konfigurere de obligatoriske sikkerhetsinnstillingene manuelt ved å følge kapittelet Manuell onboarding.

Når du har installert ESET Endpoint Antivirus for macOS, bør du skanne datamaskinen for skadelig kode. Fra programmets hovedvindu, klikk Skann > Skann nå. For mer informasjon om datamaskinskanning ved behov, se Datamaskinskanning ved behov-delen.