Distribusjon via ESET-administrasjonskonsoll

important

ESET Endpoint Antivirus for macOS krever rettighetsinnstillinger som hindrer at den installeres fullstendig eksternt uten at enheten er registrert i MDM. Hvis enheten er registrert i MDM, kan du bruke MDM til å distribuere disse innstillingene via konfigurasjonsprofiler. Hvis enheten ikke er registrert i MDM, må disse rettighetsinnstillingene tillates manuelt på hver datamaskin.

ESET PROTECT On-Prem

Før du distribuerer ESET Endpoint Antivirus for macOS via ESET PROTECT On-Prem, må du distribuere ESET Management Agent til måldatamaskinen.

1.Hvis du vil installere ESET Management Agent, oppretter du Agent Live Installer.

2.Last ned macOS Agent Live Installer.

3.Pakk ut det .sh-skriptet fra det nedlastede .tar.gz-arkivet.

4.Distribuer og kjør .sh-skriptet på måldatamaskinen for å installere agenten. Hvis du bruker Jamf som MDM, kan du bruke Jamf til å distribuere og kjøre skriptet.

5.Når agenten er installert på måldatamaskinen, vil datamaskinen være synlig i ESET PROTECT On-Prem.

Slik installerer du ESET Endpoint Antivirus for macOS oppretting og kjøring av programvareinstallasjonsoppgave i ESET PROTECT On-Prem.

ESET PROTECT CLOUD

Du kan installere ESET Endpoint Antivirus for macOS via ESET PROTECT CLOUD og ESET Management Agent samtidig ved å opprette et live installeringsprogram.

important

Hvis du eier en lisens som er koblet til ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT CLOUD, legges lisensen automatisk til i installasjonspakken, og ESET Endpoint Antivirus for macOS aktiveres automatisk.