Beskyttelse for nettilgang

Beskyttelse for nettilgang overvåker kommunikasjonen mellom nettlesere og eksterne servere og for å overholde reglene for HTTP (Hypertext Transfer Protocol).

Slik konfigurerer du ESET Endpoint Antivirus for macOS eksternt:

1.Klikk ESET PROTECT On-Prem Retningslinjer > Ny retningslinje og skriv inn et navn på retningslinjen.

note

Hvis du vil justere innstillingene i en eksisterende retningslinje for ESET Endpoint for macOS (V7+), klikker du på retningslinjen du vil endre i listen over retningslinjer og klikker på Rediger > Innstillinger.

2.Klikk på Innstillinger og velg ESET Endpoint for macOS (V7+) fra rullegardinmenyen.

3.Juster de ønskede innstillingene.

4.Klikk på Fortsett > Tilordne, og velg den aktuelle gruppen av datamaskiner.

5.Klikk på OK > Avslutt.

note

Hvis du vil konfigurere ESET Endpoint Antivirus for macOS lokalt, kan du se programinnstillinger.

I Nett og e-post > Beskyttelse for nettilgang kan du konfigurere følgende innstillinger:

Grunnleggende

Aktiver nettbeskyttelse – overvåker HTTP-kommunikasjon mellom nettlesere og eksterne servere.

Nettprotokoller

Aktiver kontroll av HTTP-protokoll – Skanner HTTP-kommunikasjonen som brukes av et hvilket som helst program.

Programmet skanner bare trafikk på porter som er definert i Porter som brukes av HTTP-protokollen. Andre kommunikasjonsporter kan legges til om nødvendig. Flere portnumre må avgrenses med et komma.

URL-adressebehandling

URL-adresseadministrasjonen lar deg spesifisere HTTP-adresser for å blokkere, tillate eller ekskludere fra skanning. Nettsteder i listen over Blokkerte adresser er ikke tilgjengelige. Nettsteder i listen over Funnet skadelig programvare blir ignorert-adresser åpnes uten å bli skannet for skadelig kode.

Hvis du bare vil gi tilgang til URL-adresser som er oppført i listen Tillatt adresseliste, aktiver glidebryteren ved siden av Begrens URL-adresser.

Hvis du vil aktivere en liste, aktiverer du glidebryteren ved siden av Liste aktiv for det bestemte listenavnet. Hvis du vil motta et varsel når du skriver inn en adresse fra den bestemte listen, aktiverer du glidebryteren ved siden av Varsle under bruk.

Du kan bruke spesialsymbolene * (stjerne) og ? (spørsmålstegn) når du bygger adresselister. Stjernen erstatter en hvilken som helst tegnstreng, og spørsmålstegnet erstatter et hvilket som helst symbol.

Du bør være spesielt forsiktig når du angir utelatte adresser, fordi listen bare skal inneholde klarerte og sikre adresser. På samme måte må du sørge for at symbolene * og ? brukes riktig i denne listen.

Oppsett av parametere for ThreatSense

ThreatSense-parametere lar deg angi konfigurasjonsalternativer for beskyttelse for nettilgang, for eksempel objekter som skal skannes, deteksjonsmetoder som brukes osv. Se ThreatSense-parametere for detaljert informasjon.