ESET Hjelp på internett

Velg tema

Loggfiler

Endre konfigurasjonen for ESET Endpoint Antivirus for macOS-logging. Du kan vise loggfilene med ESET PROTECT On-Prem.

Slik konfigurerer du ESET Endpoint Antivirus for macOS eksternt:

1.Klikk ESET PROTECT On-Prem Retningslinjer > Ny retningslinje og skriv inn et navn på retningslinjen.

note

Hvis du vil justere innstillingene i en eksisterende retningslinje for ESET Endpoint for macOS (V7+), klikker du på retningslinjen du vil endre i listen over retningslinjer og klikker på Rediger > Innstillinger.

2.Klikk på Innstillinger og velg ESET Endpoint for macOS (V7+) fra rullegardinmenyen.

3.Juster de ønskede innstillingene.

4.Klikk på Fortsett > Tilordne, og velg den aktuelle gruppen av datamaskiner.

5.Klikk på OK > Avslutt.

note

Hvis du vil konfigurere ESET Endpoint Antivirus for macOS lokalt, kan du se programinnstillinger.

I Verktøy > Loggfiler kan du konfigurere følgende innstillinger:

Laveste detaljnivå for loggføring

Logging av detaljnivå definerer detaljnivået som loggfilene inkluderer.

Kritiske advarsler – Inkluderer bare kritiske feil (kan for eksempel ikke starte antivirusbeskyttelse).

Feil – Feil som «Feil ved nedlasting av fil» registreres i tillegg til kritiske advarsler.

Advarsler – Kritiske feil og advarsler registreres i tillegg til feil.

Informative oppføringer – registrerer informative varslinger, inkludert vellykkede oppdateringsmeldinger, pluss alle registreringene ovenfor.

Diagnostikkoppføringer – Inkluder informasjon som trengs for å finjustere programmet og alle postene over.

Fjern automatisk oppføringer som er eldre enn (dager) – Loggoppføringer som er eldre enn det angitte antallet dager, slettes automatisk.

Optimaliser loggfiler automatisk – Når loggfiler brukes, defragmenteres de automatisk hvis fragmenteringsprosenten er høyere enn verdien som er angitt i feltet Hvis antall ubrukte oppføringer overskrider (%). Alle tomme loggoppføringer fjernes for å forbedre ytelsen og loggbehandlingshastigheten. Denne forbedringen kan observeres når loggene inneholder et stort antall oppføringer.

Syslogfasilitet

Syslog-funksjonen er en syslog-loggingsparameter som brukes til å gruppere lignende loggmeldinger. Daemonlogger (som samler inn logger via syslog facility daemon) kan for eksempel gå til ~/log/daemon.log hvis de er konfigurert. Med den nylige overgangen til systemd og journalen er syslog-funksjonen mindre viktig, men kan fortsatt brukes til filtrering av logger.