Rensenivåer

Rensenivå

Beskrivelse

Ingen rengjøring

Sluttbrukeren får opp et interaktivt vindu under rengjøring av objekter og må velge en handling (for eksempel å fjerne eller ignorere). Dette nivået er designet for mer avanserte brukere som vet hva som må gjøres når deteksjoner forekommer.

Normal rengjøring

Forsøk å rengjøre deteksjonen under rengjøring av objekter uten noen form for medvirkning fra sluttbrukeren. I noen tilfeller (for eksempel systemfiler eller arkiver med både rene og infiserte filer) blir det rapporterte objektet værende på den opprinnelige plasseringen hvis deteksjonen ikke kan rengjøres. Det rapporterte objektet blir liggende på sin opprinnelige plassering hvis deteksjonen ikke kan renses.

Grundig rengjøring

Forsøk å rengjøre deteksjonen under rengjøring av objekter uten noen form for medvirkning fra sluttbrukeren. I noen sjeldne tilfeller (for eksempel for systemfiler) blir det rapporterte objektet værende på den opprinnelige plasseringen hvis deteksjonen ikke kan rengjøres.

Grundig rensing

Forsøk å avhjelpe deteksjonen under rengjøring av objekter. I noen tilfeller får sluttbrukeren et interaktivt varsel hvis ingen handling kan utføres, og må velge en avhjelpningshandling (for eksempel fjerne eller ignorere). Dette oppsettet anbefales i de fleste tilfeller.

Fjern

Forsøk på å fjerne alle infiserte filer uten at sluttbrukeren trenger å gjøre noe.