Oppsett av proxy-server

Her kan du spesifisere proxy-serverinnstillingene. De definerte parametrene vil bli brukt av alle moduler som krever internettforbindelse.

Slik konfigurerer du proxy-serveren:

1.Aktiver Bruk proxy-server, og skriv inn proxy-serverens adresse i feltet Proxy-server og Port-nummeret til proxy-serveren.

2.Aktiver Bruk direkte tilkobling hvis proxy ikke er tilgjengelig for forbikobling og kommunikasjon direkte med ESETs servere.

3.Hvis kommunikasjonen med proxy-serveren krever godkjenning, aktiverer du Proxy-serveren krever godkjenning og skriver inn et gyldig Brukernavn og Passord i de respektive feltene.