ESET Endpoint Antivirus for macOS

ESET Endpoint Antivirus for macOS 6 representerer en ny tilnærming til virkelig integrert datamaskinsikkerhet. Den nyeste versjonen av ThreatSense®-skannemotoren gjør bruk av fart og presisjon for å holde datamaskinen trygg. Resultatet er et intelligent system som konstant er på vakt overfor angrep og skadelig programvare som kan true datamaskinen.

ESET Endpoint Antivirus for macOS 6 er en komplett sikkerhetsløsning som er et resultat av vårt langsiktige arbeid for å kombinere maksimal beskyttelse og et minimalt systemavtrykk. Den avanserte teknologien, som er basert på kunstig intelligens, er i stand til proaktivt å bekjempe virus, spyware, trojanske hester, ormer, adware, rootkits og andre typer angrep som utføres via Internett – uten å redusere systemytelsen eller føre til forstyrrelser på datamaskinen.

Produktet er først og fremst utformet for bruk på arbeidsstasjoner i miljøer med små virksomheter/bedrifter. Kombinert med ESET PROTECT (tidligere ESET Security Management Center), kan du enkelt håndtere et hvilket som helst antall klientarbeidsstasjoner, bruke policyer og regler, overvåke gjenkjenning og administrere endringer fra en hvilken som helst datamaskin i nettverket.