Omstart rekommenderas

Om endpoint-enheter får den gula varningen ”Omstart rekommenderas” kan du inaktivera visning av varningar.

Om du vill inaktivera ”Omstart krävs” eller ”Omstart rekommenderas” följer du stegen nedan:

1. Tryck på F5 för att öppna Avancerade inställningar och visa avsnittet Varnings- och meddelanderutor.
  2. Klicka på Redigera bredvid listan med interaktiva varningar. I avsnittet Dator avmarkerar du kryssrutorna bredvid Starta om datorn (krävs) och Starta om datorn (rekommenderas).

CONFIG_ALERT_INTERACTIVE_COMPUTER_RESTART

1. Klicka på OK för att spara dina ändringar i båda de öppna fönstren.
  2. Varningarna visas inte längre på endpoint-enheten.
  3. (valfritt) Om du vill inaktivera programstatusen i ESET Endpoint Antivirus-programmets huvudfönster öppnar du fönstret Programstatusar och avmarkerar kryssrutorna bredvid Omstart av datorn krävs och Omstart av datorn rekommenderas.

CONFIG_APPLICATION_STATUS_COMPUTER_RESTART