Avancerad installation (.msi)

Med avancerad installation kan du anpassa ett antal installationsparametrar som inte är tillgängliga när du utför en vanlig installation.

1. När du valt din preferens för identifiering av potentiellt oönskade program och klickar på Avancerade inställningar ombeds du att välja en plats för ESET Endpoint Antivirus-installationsmappen. Som standard installeras programmet i följande katalog:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

Du kan ange en plats för programmoduler och -data. Som standard installeras de i följande respektive kataloger:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Klicka på Bläddra för att byta dessa platser (rekommenderas inte).

INSTALLATION_MSI_FOLDER

1. Det slutliga steget är att bekräfta installationen genom att klicka på Installera.