Genomsökningsförlopp

Fönstret genomsökningsförlopp visar aktuell status för genomsökningen och information om antalet filer som innehåller skadlig kod.

SCAN_WINDOW

note

Det är normalt att en del filer, som lösenordsskyddade filer eller filer som endast används av systemet (typiskt pagefile.sys och vissa loggfiler) inte går att genomsöka.

Genomsökningsförlopp – förloppsindikatorn visar statusen för genomsökta objekt i förhållande till det totala antal objekt som väntar på genomsökning. Genomsökningsförloppets status hämtas från det totala antalet objekt i genomsökningen.

Mål – namn på det objekt som skannas just nu och dess plats.

Upptäckta hot – visar det totala antalet hot som hittats under en genomsökning.

Pausa – pausar genomsökningen.

Fortsätt – detta alternativ visas när genomsökningen pausas. Klicka på Fortsätt för att fortsätta genomsökningen.

Stopp – avbryter genomsökningen.

Bläddra i genomsökningsloggen – om aktiverad bläddrar genomsökningsloggen ned automatiskt när nya poster läggs till så att de senaste är synliga.

SCANNER_MAIN