Outlook Express och Windows Mail verktygsfält

Skyddet för Outlook Express och Windows Mail fungerar som en plugin-modul. När ESET Endpoint Antivirus installerats läggs detta verktygsfält med skyddsalternativ för antivirus/ till i Outlook Express eller Windows Mail:

ESET Endpoint Antivirus – klicka på ikonen för att öppna huvudmenyn för ESET Endpoint Antivirus.

Kontrollera e-post – startar kontroll av e-post manuellt. Du kan ange vilka meddelanden som ska kontrolleras och du kan aktivera genomsökning av mottagna meddelanden på nytt. Se Skydd av e-postklient för mer information.

Inställning av skanner – visar inställningsalternativen för Skydd av e-postklient.

Användargränssnitt

Anpassa utseende – verktygsfältets utseende kan anpassas för e-postklienten. Avmarkera alternativet för att anpassa utseendet utan att använda parametrarna i e-postprogrammet.

Visa text – visar beskrivningar för ikonerna.

Text till höger – visar beskrivningarna till höger om ikonerna istället för under dem.

Stora ikoner – visar stora ikoner för menyalternativen.