Undantagna program

Lägg till i den här listan vilka nätverksmedvetna program vars kommunikation ska undantas från protokollfiltrering. De valda programmens HTTP/POP3/IMAP-kommunikation kontrolleras inte. Den här tekniken bör endast användas om program inte fungerar korrekt med protokollfiltrering aktiverat.

Program och tjänster som redan var påverkade av protokollfiltrering visas automatiskt när du klickar på Lägg till.

Redigera – redigera valda poster i listan.

Ta bort – tar bort valda poster från listan.

CONFIG_EPFW_CONTENT_SCAN_EXCLUDE