Ett fel uppstod under avinstallationen med ESET AV Remover

Om du inte kan ta bort ett antivirusprogram med ESET AV Remover, kommer du att få ett meddelande om att programmet du försöker ta bort kanske inte stöds av ESET AV Remover. Se listan med produkter som stöds eller avinstallationsverktyg för vanliga antivirusprogram på ESET:s kunskapsdatabas för att se om det här specifika programmet kan tas bort.

Om avinstallationen av säkerhetsprodukten inte lyckas eller om några av dess komponenter avinstallerades delvis, ombeds du att starta om och utföra genomsökning igen. Bekräfta UAC när datorn startat och fortsätt med genomsökningen och avinstallationen.

Vid behov kan du kontakta ESET:s tekniska support för att öppna en supportfråga och göra AppRemover.log-filen tillgänglig för ESET:s tekniker. AppRemover.log-filen finns i eset-mappen. Gå till %TEMP% i Utforskaren för att komma åt mappen. ESET:s kundtjänst kommer att svara så snart som möjligt och hjälpa dig lösa problemet.