Spletna pomoč ESET

Iskanje Slovenščina
Izbira teme

Načini namestitve

Na voljo je več načinov namestitve programa ESET Endpoint Antivirus različice 9.x v odjemalski delovni postaji, razen če program ESET Endpoint Antivirus namestite na daljavo v odjemalske delovne postaje prek orodja ESET PROTECT ali rešitve ESET PROTECT Cloud.

Način

Namen

Povezava za prenos

Namestitev z orodjem ESET AV Remover

Pred nadaljevanjem namestitve boste z orodjem ESET AV Remover lažje odstranili skoraj katero koli protivirusno programsko opremo, ki je že nameščena v sistemu.

Prenos 64-bitne različice
Prenos 32-bitne različice

*** Namestitev (.exe)

Postopek namestitve brez orodja ESET AV Remover.

N/A

Namestitev (.msi)

V poslovnih okoljih je namestitveni program .msi prednostni namestitveni paket. Poglavitni razlog za to so uvedbe brez povezave in oddaljene uvedbe, pri katerih se uporabljajo različna orodja, kot je ESET PROTECT.

Prenos 64-bitne različice
Prenos 32-bitne različice

Namestitev prek ukazne vrstice

ESET Endpoint Antivirus je mogoče namestiti lokalno prek ukazne vrstice ali oddaljeno prek opravila odjemalca v orodju ESET PROTECT.

N/A

Uvedba prek GPO ali SCCM

Uporabite orodja za upravljanje, kot sta GPO in SCCM, za uvedbo rešitve ESET Management Agent in programa ESET Endpoint Antivirus za odjemalske delovne postaje.

N/A

Namestitev z orodji RMM

Vtičniki ESET DEM za oddaljeno nadzorovanje in upravljanje (RMM) vam omogočajo, da namestite program ESET Endpoint Antivirus v odjemalske delovne postaje.

N/A

ESET Endpoint Antivirus je na voljo v več kot 30 jezikih.