Web en e-mail

Web en e-mail kan worden geconfigureerd onder Instellingen > Web en e-mail. Hier kunt u meer geavanceerde instellingen van het programma weergeven.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Internettoegang is een standaardfunctie op personal computers. Helaas is internet het belangrijkste medium geworden voor het verspreiden van schadelijke code. Daarom is het essentieel dat u de instellingen voor Beveiliging van webtoegang zorgvuldig overweegt.

Beveiliging van e-mailclient biedt beheer van e-mailcommunicatie die wordt ontvangen via het POP3(S)-protocol en IMAP(S)-protocol. Met behulp van de plug-in voor uw e-mailclient biedt ESET Endpoint Antivirus controle over alle communicatie via de e-mailclient.

Antiphishing-beveiliging is een andere beveiligingslaag die extra bescherming biedt tegen illegale websites die wachtwoorden en andere gevoelige informatie proberen te stelen. Antiphishing-beveiliging vindt u in het deelvenster Instellingen onder Web en e-mail. Zie Antiphishing-beveiliging voor meer informatie.

Het is mogelijk om de beschermingsmodule voor web/e-mail/antiphishing tijdelijk uit te schakelen door te klikken op MODULE_ENABLED.