Nettverk

Nettverk-delen gir deg rask tilgang til følgende komponenter eller innstillinger i Avansert oppsett:

• Beskyttelse mot nettverksangrep (IDS) – Analyserer innholdet i nettverkstrafikken og beskytter mot nettverksangrep. All trafikk som anses for å være skadelig, blokkeres. ESET Endpoint Antivirus informerer deg når du kobler deg til et ubeskyttet trådløst nettverk eller et nettverk med svak beskyttelse.
  • Botnet-beskyttelse – finner skadelig programvare raskt og nøyaktig på systemet. For å deaktivere Botnet-beskyttelse for en bestemt periode, klikk MODULE_ENABLED (ikke anbefalt).
  • Midlertidig svartelistede IP-adresser – Se en liste over IP-adresser som er avslørt som kilden til angrep og som føyes til svartelisten for å hindre tilkoblinger i en bestemt periode. For mer informasjon klikk på dette alternativet og trykk på F1.
  • Feilsøkingsveiviseren – Hjelper deg å løse tilkoblingsproblemer forårsaket av ESET brannmur. Se Feilsøkingsveiviser for mer detaljert informasjon.

PAGE_EPFW_MAIN_SETTINGS