Oppstartsskanning

Automatisk filkontroll ved oppstart utføres som standard ved oppstart av systemet eller ved oppdatering av moduler. Skanningen er avhengig av Konfigurasjon og oppgaver i Planlegger.

Alternativene for oppstartsskanning er en del av Planlegger-oppgaven Filkontroll ved systemstart. Når du skal endre innstillingene for oppstartsskanning, går du til Verktøy > Planlegger, klikker på Automatisk filkontroll ved oppstart og klikker deretter Rediger. I det siste trinnet vises vinduet Automatisk filkontroll ved oppstart (se neste kapittel for mer informasjon).

Hvis du ønsker mer informasjon om opprettelse og behandling av Planlegger-oppgaver, se Lage nye oppgaver.