E-posttagger

Alternativene for denne funksjonaliteten er tilgjengelige gjennom Avansert oppsett under Nett og e-post > Beskyttelse for e-postklient > Varsler og meldinger.

Etter at en e-postmelding er kontrollert, kan et varsel med skanneresultatet legges ved varslingen. Du kan velge å Legg ved markeringsmelding i mottatt og lest e-post eller Legg ved markeringsmelding i sendt e-post. Vær oppmerksom på at markeringsmeldinger i sjeldne tilfeller kan utelates i vanskelige HTML-meldinger eller hvis meldinger er forfalsket av skadelig programvare. Markeringsmeldingene kan legges til i mottatt og lest e-post, i sendt e-post eller i begge deler. De tilgjengelige alternativene er:

• Aldri – Ingen markeringsmeldinger blir lagt til.
  • Når en deteksjon oppstår – Bare varslinger som inneholder skadelig programvare, blir merket som kontrollert (standard).
  • Til all e-post når skannet – Programmet legger til meldinger i all skannet e-post.

Oppdater emnefeltet for sendte e-poster – Deaktiver dette hvis du ikke vil at e-postbeskyttelsen skal legge inn en virusadvarsel i emnefeltet i infiserte e-postmeldinger. Denne funksjonen muliggjør enkel, emnebasert filtrering av infisert e-post (hvis e-postprogrammet ditt støtter det). Den øker også troverdigheten for mottakeren, og hvis en infiltrering gjenkjennes, gir den verdifull informasjon om trusselnivået til en bestemt e-post eller avsender.

Tekst lagt til emnefeltet på oppdaget e-post – Rediger denne malen hvis du ønsker å endre formatet til emneprefikset for infisert e-post. Denne funksjonen erstatter meldingsemnet «Hei» med følgende format: «[detection %DETECTIONNAME%] Hei». Variabelen %DETECTIONNAME% representerer den gjenkjente trusselen.