Utelatelser

«Brute-force»-utelatelser kan brukes til å undertrykke Brute-force-deteksjon for bestemte kriterier. Disse utelatelsene opprettes fra ESET PROTECT basert på Brute-force-deteksjon.

Kolonner

• Deteksjon – type deteksjon.
  • Program – Velg filbanen for et unntaksprogram ved å klikke på ... (for eksempel C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). IKKE angi programmets navn.
  • Ekstern IP – En liste med eksterne IPv4- eller IPv6-adresser/områder/undernett. Flere adresser må skilles med et komma.

Administrere utelatelser

Utelatelser vises hvis en administrator oppretter Brute-force-utelatelser i ESET PROTECT Web Console. Utelatelser kan bare inneholde tillatelsesregler og evalueres før IDS-regler.