Hvordan bruke en anbefalt retningslinje for ESET Endpoint Antivirus

Beste praksis etter å ha koblet ESET Endpoint Antivirus til ESET PROTECT er å bruke anbefalte retningslinjer eller tilpassede retningslinjer.

Det er flere innebygde retningslinjer for ESET Endpoint Antivirus:

Retningslinjer

Beskrivelse

Virusbeskyttelse – Balansert

Sikkerhetskonfigurasjon anbefales for de fleste oppsett.

Virusbeskyttelse – maksimal sikkerhet

Utnytter maskinlæring, dyp atferdsinspeksjon og SSL-filtrering. Deteksjon av potensielt usikre, uønskede og mistenkelige programmer berøres.

Skybasert omdømme- og tilbakemeldingssystem

Aktiverer skybasert ESET LiveGrid®-omdømme- samt tilbakemeldingssystem for å forbedre deteksjonen av de siste truslene og hjelp til med å dele potensielle ondsinnede eller ukjente trusler for videre analyse.

Enhetskontroll – Maksimal sikkerhet

Alle enheter blokkeres. Når en enhet vil koble seg til, må administratoren tillate det.

Enhetskontroll – Skrivebeskyttet

Alle enheter kan bare leses. Skriving er ikke tillatt.

Brannmur – Blokker all trafikk unntatt ESET PROTECT og ESET Inspect-tilkoblinger

Blokkerer all trafikk unntatt tilkobling til ESET PROTECT og ESET Inspect-server (ESET Endpoint Security).

Logging – Fulle diagnostiske logginger

Denne malen sikrer at administratoren har alle loggene tilgjengelig ved behov. Alt logges fra minimum loggingsfylde inkludert HIPS og Threatsense-parametere, brannmur. Logger fjernes automatisk etter 90 dager.

Logging – Logg bare viktige hendelser

Retningslinjen sikrer at advarsler, feil og kritiske hendelser logges. Logger fjernes automatisk etter 90 dager.

Synlighet – Balansert

Standardoppsett for synlighet. Statuser og varsler er aktivert.

Synlighet – Usynlig modus

Deaktiverte varsler, varslinger, GUI, integrasjon til hurtigmenyen. Ingen egui.exe vil kjøre. Egnet for administrasjon utelukkende fra ESET PROTECT Cloud.

Synlighet – redusert interaksjon med bruker

Deaktiverte statuser, deaktiverte varsler, GUI presentert.

Følg disse trinnene for å angi retningslinjen kalt Virusbeskyttelse – maksimal sikkerhet, som iverksetter mer enn 50 anbefalte oppsett for ESET Endpoint Antivirus på arbeidsstasjonene:

note

De følgende ESET kunnskapsbase-artiklene kan være tilgjengelige kun på engelsk:

1. Åpne ESET PROTECT-webkonsollen.
  2. Naviger til ICON_ESMC_POLICY Retningslinjer og utvid Innebygde retningslinjer > ESET Endpoint for Windows.
  3. Klikk på Virusbeskyttelse – Maksimal sikkerhet – anbefalt.
  4. I kategorien Tilordnet til klikker du på Tilordne klient(er) eller Tilordne grupper(r) og velger de datamaskinene du vil bruke denne retningslinjen for.

ADMIN_APPLY_POLICY

Hvis du vil se hvilke innstillinger som brukes for denne retningslinjen, klikker du på kategorien Innstillinger og utvider Avansert oppsett-treet.

• Den blå prikken representerer en endret innstilling for denne retningslinjen
  • Nummeret i den blå rammen representerer et antall innstillinger som endres av denne retningslinjen
  • Les mer om ESET PROTECT-retningslinjer

ADMIN_APPLY_POLICY_SETTINGS