Käytäntöjen yhdistäminen

Asiakkaassa käyttöön otettu käytäntö on yleensä useiden käytäntöjen yhdistetty lopullinen käytäntö. Käytännöt yhdistetään yksi kerrallaan. Käytäntöjä yhdistettäessä yleinen sääntö on, että myöhempi käytäntö korvaa aina edellisen määrittämät asetukset. Voit muuttaa tätä toimintaa käytäntömerkinnöillä (saatavilla kullekin asetukselle).

Kun luot käytäntöjä, huomaat, että joissakin asetuksissa on lisäsääntö (korvaus / lisäys / lisäys alkuun), jonka voit määrittää.

• Korvaa – koko luettelo korvataan, uusia arvoja lisätään ja kaikki aiemmat poistetaan.
  • Lisää – käytössä olevaan luetteloon lisätään kohteita (pakko olla jokin muu käytäntö, paikallinen luettelo korvataan aina).
  • Lisää alkuun – luettelon alkuun lisätään kohteita (paikallinen luettelo korvataan).

ESET Endpoint Antivirus tukee paikallisten asetusten yhdistämistä etäkäytännöillä uudella tavalla. Jos asetus on luettelo (esimerkiksi luettelo estetyistä sivustoista) ja etäkäytäntö on ristiriidassa aiemmin tehdyn paikallisen asetuksen kanssa, etäkäytäntö korvaa sen. Voit valita, miten paikalliset luettelot ja etäluettelot yhdistetään valitsemalla eri yhdistämissännöt seuraaville:

• flow_default etäkäytäntöjen asetusten yhdistäminen
  • icon_computer etäkäytäntöjen ja paikallisten käytäntöjen yhdistäminen – paikalliset asetukset ja tuloksena saatava etäkäytäntö.

Jos haluat lisätietoja käytäntöjen yhdistämisestä, toimi ESET PROTECT-online-ohjeen mukaan ja katso esimerkki.