Uudempaan versioon päivittäminen

Uusia ESET Endpoint Antivirus ‑versioita julkaistaan parannusten tekemiseksi ja ongelmien korjaamiseksi, jos niitä ei voida korjata ohjelmamoduulien automaattisen päivityksen avulla.

Ohjelman voi päivittää uudempaan versioon monella tapaa:

1. Automaattisesti käyttämällä ESET PROTECT- tai ESET PROTECT Cloud ‑palvelua. ESET Endpoint Antivirus ‑version 9 hallinnassa ESET Remote Administrator ei ole käytettävissä.
  2. Automaattisesti käyttämällä GPO- tai SCCM-käyttöönottoa.
  3. Automaattisesti ohjelmapäivityksen välityksellä.
    Koska ohjelmapäivitykset toimitetaan kaikille käyttäjille ja ne voivat vaikuttaa tiettyihin järjestelmämäärityksiin, ne julkaistaan pitkällisen testausjakson jälkeen, jotta toiminnallisuus varmistetaan kaikissa mahdollisissa järjestelmäkokoonpanoissa. Jos haluat päivittää uuteen versioon heti, kun se on julkaistu, käytä jotakin alla olevista menetelmistä.
    Varmista, että Päivitystila on otettu käyttöön kohdassa Lisäasetukset (F5) > Päivitys > Profiilit > Tuotepäivitykset.
  4. Voit manuaalisesti ladata ja asentaa uudemman version aiemman päälle.

Suositeltuja päivitystapoja

ESET-tuotteiden etähallinta

Jos hallinnoit yli 10 ESET Endpoint ‑tuotetta, harkitse ESET PROTECT-, ESET PROTECT Cloud-tuotteen käyttämistä päivityksiin.

Lisätietoja on seuraavissa ohjeissa:

Manuaalinen päivittäminen asiakastyöasemassa

Älä asenna versiota 9 version 4.x päälle tai vanhemman/ei-toimivan ESET Endpoint Antivirus ‑version 5.x tai 6.x päälle.

Jos aiot käsitellä yksittäisten asiakastyöasemien päivitykset manuaalisesti:

1. Tarkista, että käyttöjärjestelmäsi on tuettu Windows Vista ja Windows XP ei ole tuettu versiossa.
  1. Lataa ja asenna uudempi versio vanhan päälle.

note

Mahdollisuus onnistua päivityksessä uusimpaan versioon 9.x on paras mahdollinen, kun teet päivityksen jostakin seuraavasta tuotteen ESET Endpoint Antivirus versiosta:

• 5.0.2272.x
  • 6.5.2132.x
  • 7.3.2044.x

Poista muussa tapauksessa tuotteen ESET Endpoint Antivirus asennus ensin. Lisätietoja tuotteen ESET Endpoint Antivirus päivittämisestä asiakastyöasemassa on seuraavassa ESET-tietopankin artikkelissa.