Internetin käytön suojauksen lisäasetukset

Lisäasetukset (F5) > Internet ja sähköposti > Internetin käytön suojaus > Perus -kohdassa on seuraavat asetukset:

Ota Internet-käytön suojaus käyttöön – Kun tämä asetus on poistettu käytöstä, internetin käytön suojaus ja tietojenkalastelusuojaus eivät toimi.

Salli selaimen komentosarjojen kehittynyt tarkistus – Jos valinta on käytössä, tunnistusohjelma tarkistaa kaikki selaimien suorittamat JavaScript-ohjelmat.

note

Suosittelemme, että annat Internet-käytön suojauksen olla käytössä.