Käyttöasetukset

Järjestelmän suojaaminen parhaalla mahdollisella tavalla edellyttää, että ohjelman ESET Endpoint Antivirus asetukset on määritetty oikein. Harkitsemattomat muutokset saattavat johtaa tärkeiden tietojen menettämiseen. Tuotteen ESET Endpoint Antivirus määritysparametrit voidaan suojata salasanalla luvattoman muokkaamisen estämiseksi.

Hallinnoidut ympäristöt

Järjestelmänvalvoja voi luoda käytännön tuotteen ESET Endpoint Antivirus asetusten suojaamiseksi salasanalla yhdistetyissä asiakastietokoneissa. Ohjeet uuden käytännön luomiseen on kohdassa Salasanasuojatut asetukset.

Hallinnoimaton

Salasanasuojauksen kokoonpanoasetukset ovat lisäasetuksissa (F5) kohdassa Käyttöliittymä > Käyttöasetukset.

CONFIG_PASSWORD

Salasanan suojausasetukset – Näyttää salasanan asetukset. Avaa salasanan määritys -ikkuna napsauttamalla.

Voit määrittää tai muuttaa määritysparametrien suojaamiseen käytettävän salasanan valitsemalla Aseta.