Ohitetut sovellukset

Jos haluat jättää tiettyjen verkkoa käyttävien sovellusten tietoliikenteen pois protokollasuodatuksesta, lisää ne tähän luetteloon. HTTP-/POP3-/IMAP-liikennettä valituista sovelluksista ei tarkisteta uhkien varalta. Suosittelemme, että käytät tätä tekniikka vain sellaisissa tapauksissa, joissa sovellukset eivät toimi kunnolla protokollasuodatuksen ollessa käytössä.

Ne sovellukset ja palvelut, joihin protokollasuodatus jo vaikutti, näytetään automaattisesti, kun valitset Lisää.

Muokkaa – Muokkaa valittuja luettelomerkintöjä.

Poista – Poistaa valitut merkinnät luettelosta.

CONFIG_EPFW_CONTENT_SCAN_EXCLUDE