Automatisk filkontrol ved start

Ved oprettelse af en planlagt opgave til filcheck ved systemstar har du flere muligheder til justering af følgende parametre:

I rullemenuen Scanningsmål angives scanningsdybden for filer, der kører ved systemstart, baseret på en hemmelig sofistikeret algoritme. Filer arrangeres i faldende rækkefølge i overensstemmelse med følgende kriterier:

• Alle registrerede filer (størst antal filer scannes)
  • Sjældent brugte filer
  • Almindeligt brugte filer
  • Ofte brugte filer
  • Kun de mest brugte filer (mindste antal filer scannes)

To specifikke grupper er også inkluderet:

• Filer kørt før brugerlogin – Indeholder filer fra placeringer, der kan være åbnet, uden at brugeren er logget ind (omfatter næsten alle startplaceringer, f.eks. tjenester, browsers hjælpeobjekter, winlogon-underretning, windows-planlægningsangivelser, kendte dll'er osv.).
  • Filer kør efter brugerlogin - Indeholder filer fra placeringer, der kan være åbnetdem, når en bruger har logget ind (omfatter filer, der kun køres for en bestemt bruger, typisk filer i HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run).

Liste over filer, der skal scannes, fastsættes til hver ovennævnt gruppe.

Scanningsprioritet – Det prioritetsniveau, der bruges til at fastlægge, hvornår en scanning begynder:

• Ved inaktivitet – Opgaven udføres kun, når systemet er inaktivt
  • Lavest – Når systembelastningen er den lavest mulige
  • Lavere – Ved en lav systembelastning
  • Normal – Ved en gennemsnitlig systembelastning.