Opdatering af programmet

En regelmæssig opdatering af ESET Endpoint Antivirus anbefales for at opnå et maksimalt sikkerhedsniveau på computeren. Opdateringsmodulet sikrer, at programmet altid er opdateret på to måder – ved at opdatere registreringsprogrammet og opdatere systemkomponenter. Opdateringer installeres automatisk som standard, når programmet er aktiveret.

Ved at klikke på Opdater i programmets hovedvindue kan du finde den aktuelle opdateringsstatus, herunder dato og klokkeslæt for den sidst gennemførte opdatering, og om en opdatering er nødvendig. Du kan også klikke på linket Vis alle moduler for at åbne listen over installerede moduler og kontrollere versionen og sidste opdatering for et modul.

Derudover findes indstillingen Søg efter opdateringer, som du kan bruge til at starte opdateringsprocessen manuelt. Det er vigtigt at opdatere registreringsprogrammet og programkomponenterne som led i den fuldstændige beskyttelse mod skadelig kode. Vær opmærksom på disses konfiguration og funktion. Hvis du ikke indtastede licensdetaljerne under installationen, kan du angive licensnøglen ved at klikke på Aktivér produkt, når du opdaterer, for at få adgang til ESETs opdateringsservere.

Hvis du aktiverer ESET Endpoint Antivirus med en offlinelicensfil uden at angive et brugernavn og en adgangskode og forsøger at opdatere, signalerer den røde besked Modulerne blev ikke opdateret, at du kun kan hente opdateringer fra spejlet.

note

Din licensnøgle leveres af ESET, når du har købt ESET Endpoint Antivirus.

PAGE_UPDATE

Nuværende version– ESET Endpoint Antivirus-buildnummer.

Sidste fuldførte opdatering – Dato og klokkeslæt for sidste fuldførte opdatering. Kontrollér, at den viser en nyere dato, hvilket betyder, at registreringsprogrammet er opdateret.

Seneste succesfulde søgning efter opdateringer – Dato og klokkeslæt for seneste succesfulde forsøg på at opdatere moduler.

Vis alle moduler – Klik på linket for at åbne listen over installerede moduler og kontrollere versionen og sidste opdatering for et modul.

Opdateringsproces

Når du har klikket på Søg efter opdateringer, starter overførslen. Der vises en statuslinje for overførsel og den resterende overførselstid. Hvis du vil afbryde opdateringen, skal du klikke på Annuller opdatering.

PAGE_UPDATE_02

important

Under normale omstændigheder opdateres modulerne flere gange hver dag. I modsat fald er programmet forældet og mere sårbar over for infektion. Opdater modulerne hurtigst muligt.

Registreringsprogrammet er ikke opdateret – Denne fejl vises efter flere mislykkede forsøg på at opdatere moduler. Vi anbefaler, at du undersøger opdateringsindstillingerne. Den mest almindelige årsag til denne fejl er forkert indtastede godkendelsesdata eller forkert konfigurerede forbindelsesindstillinger.

Den nævnte meddelelse er relateret til følgende to meddelelser (Opdatering af modul mislykkedes) om mislykkedes opdateringer:

1. Ugyldig licens – Licensnøglen er angivet forkert under opsætning af opdatering. Det anbefales, at du kontrollerer dine godkendelsesdata. Vinduet Avanceret opsætning (klik på Opsætning i hovedmenuen, og klik derefter på Avanceret opsætning, eller tryk på F5 på tastaturet) indeholder yderligere opdateringsindstillinger. Klik på Hjælp og support > Skift licens i hovedmenuen for at angive en ny licensnøgle.

PAGE_UPDATE_04

1. Der opstod en fejl under overførsel af opdateringsfiler – En mulig årsag til fejlen er forkerte internetforbindelsesindstillinger. Vi anbefaler, at du kontrollerer internetforbindelsen (ved at åbne et websted i browseren). Hvis webstedet ikke åbner, skyldes det sandsynligvis, at internetforbindelsen ikke er oprettet, eller der er forbindelsesproblemer med computeren. Undersøg hos internetudbyderen (ISP), hvis du ikke har en aktiv internetforbindelse.

PAGE_UPDATE_03

note

Du kan finde flere oplysninger ved at gå til denne artikel i ESETs vidensbase.