Almindelige spørgsmål

Dette kapitel dækker nogle af de oftest stillede spørgsmål og problemer, der opstår. Klik på en emnetitel for at se, hvordan du løser problemet:

Hvis dit problem ikke findes på hjælpesiderne ovenfor, kan du prøve at søge med søgeord eller -sætninger, der beskriver dit problem, på hjælpesiderne i ESET Endpoint Antivirus.

Hvis du ikke kan finde løsningen på dit problem/spørgsmål på hjælpesiderne, kan du gå til ESET-vidensbasen, hvor du kan finde svar på almindelige spørgsmål og problemer.

Om nødvendigt kan du kontakte vores tekniske supportcenter online for at få hjælp til dine spørgsmål eller problemer. Linket til vores onlinekontaktformular findes i ruden Hjælp og support i programmets hovedvindue.