Opdater spejl

I ESET Endpoint Antivirus kan du oprette kopier af opdateringsfiler, som kan bruges til at opdatere andre arbejdsstationer på netværket. Brugen af "spejl" – Det er praktisk med en kopi af opdateringsfilerne i LAN-miljøet, da de enkelte arbejdsstationer dermed ikke behøver at overføre opdateringsfilerne fra leverandørens opdateringsserver flere gange. Opdateringer overføres til den lokale spejlserver og distribueres derefter til alle arbejdsstationer for at undgå risikoen for overbelastning af netværkstrafikken. Opdatering af klientarbejdsstationer fra et spejl optimerer justeringen af netværkets belastning og reducerer brugen af internetforbindelsens båndbredde.

note

For at minimere internettrafik på netværk, hvor ESET PROTECT bruges til at administrere et stort antal klienter, anbefaler vi, at du bruger Apache HTTP-proxyen i stedet for at konfigurere en klient som et spejl. Apache HTTP-proxyen kan installeres med ESET PROTECT ved hjælp af alt i én-installationsprogrammet eller som en enkeltstående komponent. Du kan finde flere oplysninger og forskelle mellem Apache HTTP-proxyen, spejlingsværktøjet og direkte forbindelse på vores side med onlinehjælp til ESET PROTECT.

Konfigurationsindstillinger for den lokale spejlserver findes i Avanceret opsætning under Opdatering. Du kan få adgang til denne sektion ved at trykke på F5 for at få adgang til Avanceret opsætning, klikke på Opdater > Profiler og vælge fanen Opdateringsspejl.

CONFIG_UPDATE_MIRROR

Hvis du vil oprette et spejl på en klientarbejdsstation, skal du aktivere Opret opdateringsspejl. Når du aktiverer denne indstilling, aktiveres andre indstillinger for konfiguration af spejlet, f.eks. den måde, du får adgang til opdateringsfilerne på, og opdateringsstien til de spejlede filer.

Adgang til opdateringsfiler

Aktivér HTTP-server – Hvis denne indstilling er aktiveret, kan du få adgang til opdateringsfilerne via HTTP, og der kræves ingen legitimationsoplysninger.

De metoder, du kan bruge til at få adgang til spejlserveren, beskrives detaljeret under Opdatering fra spejl. Der er to grundlæggende metoder til åbning af spejlet: Mappen med opdateringsfiler kan vises som en delt netværksmappe, eller klienter kan få adgang til det spejl, der findes på en HTTP-server.

Mappen til lagring af opdateringsfiler for spejlet defineres under Mappe til lagring af spejlede filer. For at vælge en anden mappe skal du klikke på Ryd for at slette den foruddefinerede mappe C:\ProgramData\ESET\ESET Endpoint Antivirus\mirror og klikke på Rediger for at browse til en mappe på den lokale computer eller delte netværksmappe. Hvis der kræves godkendelse af den angivne mappe, skal godkendelsesdataene angives i felterne Brugernavn og Adgangskode. Hvis den valgte destinationsmappe findes på et netværksdrev, som kører Windows NT/2000/XP, skal det brugernavn og den adgangskode, der angives, have skriverettigheder til den valgte mappe. Brugernavnet og adgangskoden skal angives i formatet Domæne/bruger eller Arbejdsgruppe/bruger. Husk at angive de tilsvarende adgangskoder.