Opsætning af adgang

For at kunne levere maksimal sikkerhed til dit system er det vigtigt, at ESET Endpoint Antivirus konfigureres korrekt. Alle ukvalificerede ændringer kan resultere i tab af vigtige data. For at undgå uautoriserede ændringer kan opsætningsparametrene i ESET Endpoint Antivirus beskyttes med adgangskode.

Administrerede miljøer

Administratoren kan oprette en politik for at beskytte indstillingerne for ESET Endpoint Antivirus med en adgangskode på tilsluttede klientcomputere. Hvis du vil oprette en ny politik, kan du gå til Indstillinger beskyttet med adgangskode.

Ikke-administreret

Konfiguration af indstillinger for beskyttelse af adgangskoder findes i Avanceret opsætning (F5) under Brugerflade > Opsætning af adgang.

CONFIG_PASSWORD

Beskyt indstillinger med adgangskode – Angiv indstillinger for adgangskode. Klik for at åbne vinduet Opsætning af adgangskode.

Hvis du vil angive eller ændre en adgangskode for at beskytte konfigurationsparametre, skal du klikke på Angiv.