Udeladte programmer

Udelad kommunikation til bestemte netværksbaserede programmer fra protokolfiltrering ved at føje dem til denne liste. HTTP/POP3/IMAP-kommunikation til de valgte programmer undersøges ikke for trusler. Vi anbefaler, at du kun bruger denne teknik i de tilfælde, hvor programmer ikke fungerer korrekt, mens protokolfiltrering er aktiveret.

Programmer og tjenester, der allerede er omfattet af protokolfiltrering, vises automatisk, når du klikker på Tilføj.

Rediger – Rediger de markerede elementer på listen.

Fjern – Fjern markerede elementer fra listen.

CONFIG_EPFW_CONTENT_SCAN_EXCLUDE