Programstatusser

Hvis du vil konfigurere, hvilke programstatusser der skal vises (f.eks. når du sætter antivirus- og antispywarebeskyttelse på pause eller aktiverer spiltilstand), skal du åbne Avanceret opsætning (F5) > Meddelelser og klikke på Rediger for at vælge, hvilke programstatusser der skal vises i startsektionen i programmet hovedvindue.

Programstatus vises også, hvis dit produkt ikke er aktiveret, eller din licens er udløbet. Denne indstilling kan ændres via ESET PROTECT-politikker.

CONFIG_APPLICATION_STATUS