Bekræftelsesmeddelelser

Hvis du vil justere bekræftelsesmeddelelser, skal du navigere til Brugerflade > Advarsels- og meddelelsesfelter > Bekræftelsesmeddelelser i træet Avanceret opsætning i ESET Endpoint Antivirus og klikke på Rediger.

CONFIG_CONFIRMATION_MESSAGES

I denne dialogboks vises der bekræftelsesmeddelelser, som ESET Endpoint Antivirus viser, før der udføres en handling. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for de enkelte bekræftelsesmeddelelser for at tillade eller deaktivere dem.

Få mere at vide om specifikke funktioner, der er relateret til bekræftelsesmeddelelser: