Verktyg

I menyn Verktyg finns moduler som förenklar programadministration och innehåller ytterligare alternativ för avancerade användare.

Denna meny innefattar följande verktyg:

Loggfiler

Säkerhetsrapport (för icke-hanterade slutpunkter)

Processer som körs (om ESET LiveGrid® aktiverats i ESET Endpoint Antivirus)

Se aktivitet

Schemaläggare

ESET SysInspector

ESET SysRescue Live – omdirigerar dig till webbplatsen ESET SysRescue Live där det går att hämta ESET SysRescue Live.iso-bild för CD/DVD.

Karantän

Skicka in prov för analys – gör det möjligt att skicka in en misstänkt fil till ESET:s forskningslabb för analys (detta kanske inte är tillgängligt baserat på din konfiguration av ESET LiveGrid®).

PAGE_TOOLS