Webb och e-post

Webb- och e-postkonfigurationen finns under Inställningar > Webb och e-post. Här finns även programmets detaljerade inställningar.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Möjligheten att ansluta till Internet är en standardfunktion i datorer. Internet är tyvärr även huvudvägen för att överföra skadlig kod. På grund av detta är det viktigt att du tänker på dina inställningar för Webbåtkomstskydd.

Skydd av e-postklient kontrollerar e-postkommunikation som sker med POP3(S)- och IMAP(S)-protokollet. Med plugin-programmet för e-postklienter ger ESET Endpoint Antivirus användaren kontroll över alla typer av kommunikation från e-postklienten.

Skydd mot nätfiske är ännu ett skyddslager som ger bättre försvar mot bedrägliga webbplatser som försöker hämta lösenord eller annan känslig information. Skydd mot nätfiske finns i fönstret Inställningar under Webb och e-post. Se Skydd mot nätfiske för mer information.

Du kan inaktivera webb- och e-postskydd och skydd mot nätfiske temporärt genom att klicka på MODULE_ENABLED.