Delad lokal cache

Shared Local Cache kan öka prestanda i isolerade miljöer (till exempel virtuella maskiner) genom att dubblerad genomsökning i nätverket elimineras. På så vis säkerställs att varje fil endast genomsöks en gång och lagras i det delade cacheminnet.

ESET Shared Local Cache måste installeras och konfigureras först.

Hämta ESET Shared Local Cache.

Läs mer i handboken för ESET Shared Local Cache.

Aktivera reglaget Cache-alternativ om du vill spara information om genomsökningar av filer och mappar i nätverket till ESET Shared Local Cache. Om du gör en ny genomsökning söker ESET Endpoint Antivirus efter genomsökta filer i ESET Shared Local Cache. Om filer matchar undantas de från genomsökningen.

Konfigurationen av Cache-server innehåller följande:

Värdnamn – värdnamn eller IP-adress för datorn där ESET Shared Local Cache finns.

Port – portnummer som används för kommunikation (samma som ställdes in i ESET Shared Local Cache).

Lösenord – ange lösenordet för ESET Shared Local Cache om så krävs.