Genomsökningar efter skadlig kod

Avsnittet Genomsökningar efter skadlig kod är alltid åtkomligt på menyn Avancerade inställningar. Tryck på F5-tangenten, klicka på Detekteringsmotor > Genomsökningar efter skadlig kod för att öppna alternativ för att välja genomsökningsparametrar. Avsnittet innehåller följande alternativ:

Vald profil – en viss uppsättning parametrar som används vid genomsökning på begäran.
Om du vill skapa en ny profil klickar du på Redigera intill Lista över profiler. Se Genomsökningsprofiler för mer information.

Skydd på begäran och maskininlärningsskydd – se Detektionsmotor (7.2 och senare).

Genomsökningsobjekt – om du bara vill genomsöka ett visst objekt kan du klicka på Redigera intill Genomsökningsobjekt och välja ett alternativ i listrutan eller välja specifika objekt i mappstrukturen. Se Genomsökningsobjekt för mer information.

Parametrar för ThreatSense – avancerade inställningsalternativ, till exempel vilka filtillägg som ska kontrolleras och vilka identifieringsmetoder som ska användas. Klicka för att öppna en flik med avancerade genomsökningsalternativ.